OL-OL: Selitykset kuuluvat tämän ultra-kommentoidun siirron jälkeen - Olympique Lyonnais - FOOT 01

AS Saint-Priestin nuori pelaaja, Boubacar Fofana sitoutui OL: lle 4-vuotta talvisiirron aikana. Erittäin kommentoitunut siirto, Etienne-kannattajat huusivat skandaalia, koska Saint-Priest on ASSE Mercaton kumppani. Mutta näyttää siltä, ​​että Forez-klubi ei tehnyt paljon varaa pelaajaa varten. Tämä on ainakin se, mitä AS Saint-Priestin yhteisöpäällikkö uskoi haastattelun kulmaan Talk Show Stéphanois, siis ehdottomasti valaisee tätä asiaa ...

"Vanhuksille operaatio on sama kuin nuorille. Heti kun meillä on pelaaja, joka on erän yläpuolella, otamme yhteyttä AS Saint-Etienneen ja hänen rekrytointielimeen. Jos he reagoivat myönteisesti, he lähettävät rekrytoijia otteluihin. Tässä tapauksessa ASSE: n rekrytoijat ovat läsnä kaikissa National 2in otteluissamme, jotta he näkivät "Bouban" (Fofanan) kaikissa otteluissaan. Marraskuussa oli pitänyt olla, että ASSE vastasi, että "Bouba" ei välttämättä kiinnostanut häntä, ettei hän palannut AS Saint-Etiennen hankkeeseen ja että he eivät halunneet ei rekrytoida häntä. Tällä hetkellä meillä on oikeus ehdottaa sitä muille seuroille, jos hän haluaisi koskaan lähteä. Hänellä oli jo oma edustaja verkostossaan. Häntä seurasi muutamia muita klubeja, kuten Torino, Benfica, OL. Siellä oli klubeja. Caen oli erittäin kuuma levyllä. ASSE ei välttämättä seurannut tätä. Hänen edustajansa menivät katsomaan muutamia klubeja. Me emme voi myöhemmin tehdä paljon enemmän. Pelaaja pysyy vapaana liikkeistään » uskoi tämän AS-Saint-Priestin jäsenen. Keskustelun päättyminen. Nyt ASSE: n täytyy rukoilla, että pelaaja ei räjähtää OL: ssä. Muuten hän joutuu syyttämään Etiennen klubia päästäkseen ohi.

Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran FOOT 01